Om EASYConsult ApS

EASYConsult ApS er en lille virksomhed med to medarbejdere; Britta Jensen, som kan blive "din eksterne bogholder", og som du kan møde på telefonen og Henrik Jensen, som er ekspert i Microsoft Dynamics CRM, og som hjælper kunder og partnere med implementering og tilpasning af Microsoft Dynamics CRM.

 

Jeg hedder Britta Jensen og vil ofte være den person du vil møde hvis du ringer til EASYConsult. Ud over mit arbejde for EASYConsult tilbyder jeg alle former for assistance i dit bogholderi - på timebasis. Du kan benytte mig som din "eksterne bogholder" hvis du har behov for en ekstra hånd med bogholderiopgaverne. Læs mere...

bj@easyconsult.dk  |  +45 98 91 19 43

     
 

Jeg hedder Henrik Jensen og har arbejdet professionelt i IT-branchen i mere end 20 år, deraf 15 år med CRM-systemer, og samtidig indehaver af knap 40 Microsoft-certificeringer. Mit indgående arbejde med CRM-systemer i alle typer virksomheder, store som små, gør mig til en af den mest erfarne CRM-konsulenter i Danmark.

hj@easyconsult.dk  |  +45 20 300 300

 

Om Henrik Jensen

Jeg startede min it-karriere hos Forsvaret i 1987, hvor jeg uddannede mig som programmør og instruktør. i 1989 blev jeg headhuntet til et af de største IT-uddannelsescentre i Danmark. Siden 1991 har jeg været instruktør i Microsoft produkter og teknologier. I 1993 tog jeg min første Microsoft-eksamen - Microsoft Windows 3.10, som en af de første i Danmark. Jeg har i dag knap 40 certificeringer.

I 1995 blev jeg udnævnt til Teknisk Chef, med ansvar for virksomhedens instruktører og -strategi. En af strategierne for virksomheden var at opnå certificering som ATEC (Authorized Technical Education Center), hvilket vi opnåede i 1996.

I 1997 var jeg medstifter af IT Support Gruppen A/S, to år senere opnåede firmaet status som Microsoft Certified Technical Education Center. I 2004 blev firmaet udnævnt til Microsoft Gold Certified Partner, som et af de første i Danmark. I 2005 blev firmaet det første Small Business Partner i Danmark. I 2006 blev firmaet udnævnt til Årets Træningspartner i Danmark.

I 2008 blev IT Support Gruppen overtaget af firmaet Pilentum, og jeg fortsatte i Pilentum som Teknisk chef og løsningsarkitekt.

 

Mine erfaringer med CRM

Forretningsprocesser og styring af kunderelationer har altid haft min store interesse. Jeg begyndte derfor at interessere mig for CRM-systemer i 1996. I en del år arbejdede jeg med SuperOffice CRM, senere Microsoft Dynamics CRM (MS CRM). Sidstnævnte har jeg beskæftiget mig med siden den første lancering i Danmark.


Mit intensive arbejde med produkterne gør mig til en meget erfaren konsulent, som behersker alle facetter af MS CRM. Som instruktør kan jeg undervise i alle tænkelige MS CRM-kurser. Jeg har udviklet specielle kurser for bl.a. programmører og administratorer.